Tuotteista

COSMOPHARMA – ORGANIC

Cosmopharma on pieni ruotsalainen yhden naisen ihana ja yksilöllinen yritys.

Organic-sarja on heidän kehittämänsä ja suunnittelemansa vedetön täysin 100% luonnollisista ainesosista koostuva ihonhoitosarja. Sarjassa käytetään paljon eteerisiä öljyjä, Kuolleenmeren suolaa, yrttiuutteita ja luonnollisia kasviöljyjä. Suurin osa ainesosista on luomukasvatettuja, joiden kasvattamisessa ei ole käytetty lannoitteita tai hyönteismyrkkyjä. Sarja ei sisällä mitään synteettistä, joten ei luonnollisestikaan mineraaliöljyjä, keinotekekoisia hajusteita, parabeeneja eikä metyyli-isotiatsolinonia. Pakkaukset sarjassa ovat kierrätysmuovia ja muovia on käytetty niin vähän kuin on mahdollista.

Sarjaa eikä sarjan ainesosia ei ole testattu eläimillä eikä meillä ole Kiinaan myyntiä, jossa valitettavasti edelleen testataan varsinkin ulkomailta tuleva kosmetiikka eläimillä.

BAREFACED BEAUTY – 100% LUONNOLLISET MINERAALIMEIKIT

Myymme englantilaisia BareFaced Beautyn 100% luonnollisia mineraalimeikkejä, joihin edustamallamme Cosmopharmalla on yksinmyyntioikeus Pohjoismaissa. Meikit ovat täysin luonnollisia jauhettuja maamineraaleja, jotka eivät tuoksu millekään. Tuotteet eivät sisällä mitään synteettisiä ainesosia eikä kemikaaleja. Puhtaisiin mineraalimeikkeihin ei myöskään kuulu parabeenit, mineraaliöljyt, alkoholi, talkki, hajusteet, karmiini eikä vismuttioksikloridi.

BareFaced Beautyn mineraalimeikit sekä siveltimet ovat myös vegaanisia.

BareFaced Beauty mineraalimeikit syntyvät luonnollisena maaperässä esiintyvistä mineraaleista. Maamineraaleja on käytetty kosmetiikassa jo tuhansia vuosia ja ne on todettu turvallisiksi.  Mineraalit ovat louhittu eri puolelta maailmaa, jonka jälkeen ne on käyneet läpi puhdistusprosessin.  Puhdistuksen jälkeen ne on jauhettu erittäin hienoksi jauheeksi. Jauheen raekoko määrittelee värin tuotteeseen. Niissä on myös valoa taittavaa hohdetta, joka levitettäessä antaa kasvoille kauniin hehkun ja saa aikaan terveen ja nuorekkaan ilmeen.

BareFaced Beautyn mica on toimittajalta, jotka käyttävät tarkastajia, jotka varmistavat, että kaikki kaivokset ovat laillisia ja eivät käytä lapsityövoimaa. Mica tulee Jharkhandista Intiasta.

Bare Faced Beautyn mineraalimeikit ovat luonnollisesti eläinkokeettomia, muuten ne eivät olisi myynnissä Purnukassa & Putelissa. Minulle henkilökohtaisesti eläinten hyvinvointi on yksi tärkeimmistä arvoistani.

 

SAAREN TAIKA

Saaren Taikaa valmistetaan eteläisen Salon idyllisessä saaristossa, jossa luonnon ja ihmisen yhteiselo on vuosisatojen aikana nivoutunut lähes saumattomaksi. 

Saaren Taika valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia. Myös Saaren Taian tuotteet ovat eläinkokeettomia.