Tuotteista

COSMOPHARMA – ORGANIC

Cosmopharma on pieni ruotsalainen yhden naisen ihana ja yksilöllinen yritys.

Organic-sarja on heidän kehittämänsä ja suunnittelemansa vedetön täysin 100% luonnollisista ainesosista koostuva ihonhoitosarja. Sarjassa käytetään paljon eteerisiä öljyjä, Kuolleenmeren suolaa, yrttiuutteita ja luonnollisia kasviöljyjä. Suurin osa ainesosista on luomukasvatettuja, joiden kasvattamisessa ei ole käytetty lannoitteita tai hyönteismyrkkyjä. Sarja ei sisällä mitään synteettistä, joten ei luonnollisestikaan mineraaliöljyjä, keinotekekoisia hajusteita, parabeeneja eikä metyyli-isotiatsolinonia. Pakkaukset sarjassa ovat kierrätysmuovia ja muovia on käytetty niin vähän kuin on mahdollista.

Sarjaa eikä sarjan ainesosia ei ole testattu eläimillä eikä meillä ole Kiinaan myyntiä, jossa valitettavasti edelleen testataan varsinkin ulkomailta tuleva kosmetiikka eläimillä.

BAREFACED BEAUTY – 100% LUONNOLLISET MINERAALIMEIKIT

Myymme englantilaisia BareFaced Beautyn 100% luonnollisia mineraalimeikkejä, joihin edustamallamme Cosmopharmalla on yksinmyyntioikeus Pohjoismaissa. Meikit ovat täysin luonnollisia jauhettuja maamineraaleja, jotka eivät tuoksu millekään. Tuotteet eivät sisällä mitään synteettisiä ainesosia eikä kemikaaleja. Puhtaisiin mineraalimeikkeihin ei myöskään kuulu parabeenit, mineraaliöljyt, alkoholi, talkki, hajusteet, karmiini eikä vismuttioksikloridi.

BareFaced Beautyn mineraalimeikit sekä siveltimet ovat myös vegaanisia.

BareFaced Beautyn mica on toimittajalta, jotka käyttävät tarkastajia, jotka varmistavat, että kaikki kaivokset ovat laillisia ja eivät käytä lapsityövoimaa. Mica tulee Jharkhandista Intiasta.

Bare Faced Beautyn mineraalimeikit ovat luonnollisesti eläinkokeettomia, muuten ne eivät olisi myynnissä Purnukassa & Putelissa. Minulle henkilökohtaisesti eläinten hyvinvointi on yksi tärkeimmistä arvoistani.